Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA

Tomislava Krstičević (2020)
University of Split
Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Split
Cite this document

Krstičević, T. (2020). STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:055129

Krstičević, Tomislava. "STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA." Master's thesis, University of Split, Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:055129

Krstičević, Tomislava. "STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA." Master's thesis, University of Split, Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:055129

Krstičević, T. (2020). 'STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA', Master's thesis, University of Split, Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Split, accessed 06 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:055129

Krstičević T. STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Split; 2020 [cited 2020 April 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:055129

T. Krstičević, "STILISTIKA DISKURSA U POSTMODERNOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI NA PRIMJERU "BOLJE POLOVICE HRABROSTI" IVANA SLAMNIGA", Master's thesis, University of Split, Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Split, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:055129

Islandora Bookmark - Please login to use this feature