Abaza, T. (2017). I DIALETTALISMI NELLA CUCINA ITALIANA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:647936
Abaza, Tina. "I DIALETTALISMI NELLA CUCINA ITALIANA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:647936
Abaza, Tina. "I DIALETTALISMI NELLA CUCINA ITALIANA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:647936
Abaza, T. (2017). 'I DIALETTALISMI NELLA CUCINA ITALIANA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:647936
Abaza T. I DIALETTALISMI NELLA CUCINA ITALIANA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet; 2017 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:647936
T. Abaza, "I DIALETTALISMI NELLA CUCINA ITALIANA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:647936